Salongen där du är i fokus!

Hairstyle by Lena har funnits sedan 2007 och har en ljus, modern och trivsam miljö belägen i centrala Malmö. I salongen arbetar Lena kreativt med passion för kvalitet, omtanke och rådgivning.

Individen
Varje individ har en unik personlighet och utseende, med våra kunskaper kan vi anpassa oss efter dina behov. Vi bedömer hårets egenskaper, kvalitet och kondition samtidigt som vi analyserar ansiktsform och personlighet. Vi har som målsättning att varje kund ska vara nöjd efter besöket.
Mer om personal

Tjänster
På salongen utför vi klippning, styling, färg, permanent, uppsättning, läggning, ögonbrynsplock samt schamponering med kur som tillval. Vi jobbar med Matrix och har ett stort utbud av professionella hårvårdsprodukter till försäljning.
Mer om våra tjänster

Vi hjälper dig
Håret är en viktig del av oss och det är inte alltid lätt att förklara för frisören när man väl sitter i stolen om hur man vill ha sin frisyr. Att ha en bild och föreställning framför sig liknar inte alltid det färdiga resultatet. Det finns många faktorer att ta hänsyn till för att få den perfekta frisyren för just dig. Därför hjälper vi dig med våra kunskaper för att det färdiga resultatet ska uppfylla dina önskemål på bästa sätt.