Lena
Birgitta

Lena som äger salongen innehar Gesällbrev, Mästarbrev och har vunnit flera stipendier. Utnämndes till Best Student Award 2004 och har arbetat i yrket sedan 2002. Hon håller sig uppdaterad och fortbildar sig kontinuerligt.

- Jag tycker om utmaningar, är flexibel, har tålamod och trivs väldigt bra med att skapa kreativt med färg och form. En av fördelarna med yrket tycker jag är att få träffa och lära känna nya människor.

Att göra uppsättningar är en konst och min fantasi har inga gränser. Önskar du få snygga ögonbryn med den senaste skönhetstrenden Threading (en metod att plocka hårstrån med tråd) ,så är du välkommen att boka en tid hos mig.

Birgitta är från Island där hon utbildat sig till frisör och varit verksam sedan 2014.
I sitt aktiva yrkesliv har hon även arbetat med enskilda uppdrag vid mode- och reklamfotograferingar samt live shows. Birgitta är även utbildad kosmetolog och kan dessutom titulera sig som både HD Make up artist och Airbrush artist.

-Att vara ute på golvet, skapa något nytt för kunden med dennes behov och önskningar som vägledare är det som ger mig mest. Jag älskar att klippa och färga hår och får därmed utlopp för min kreativitet varje dag! Att träffa och integrera med nya människor dagligen i mitt arbete är det som driver och motiverar mig.