Lena
Zita

Lena som äger salongen innehar Gesällbrev, Mästarbrev och har vunnit flera stipendier. Utnämndes till Best Student Award 2004 och har arbetat i yrket sedan 2002. Hon håller sig uppdaterad och fortbildar sig kontinuerligt.

- Jag tycker om utmaningar, är flexibel, har tålamod och trivs väldigt bra med att skapa kreativt med färg och form. En av fördelarna med yrket tycker jag är att få träffa och lära känna nya människor.

Att göra uppsättningar är en konst och min fantasi har inga gränser. Önskar du få snygga ögonbryn med den senaste skönhetstrenden Threading (en metod att plocka hårstrån med tråd) ,så är du välkommen att boka en tid hos mig.
Zita är från Nederländerna och har utbildat sig till Frisör på KOC Zadkine college i Rotterdam.
Hon har varit aktiv sedan 2002 och är Diplomerad Frisör, Makeup artist, Nailstylist och skin Beauty.

Zita har fördjupat sig i teknisk klipp- och färgteknik, brud & baluppsättning, samt Makeup. Hon har gått många kurser och är under ständig utveckling. 2013 följde Zita sitt hjärta och flyttade till Sverige. Efter att ha drivit egen salong de senaste fem åren flyttade hon till Malmö 2018 för nya utmaningar och erfarenheter.

-Jag älskar helheten i yrket, mötet med människor och det kreativa skapandet.

I mitt arbete vill jag att alla ska känna sig välkomna och omhändertagna, kunna slappna av och få det resultatet man önskar sig. Vill du ha fina ögonbryn, eller få bort hårväxt på ansikte utför jag även Threading/trådning!