Lena
My
Lena som äger salongen innehar Gesällbrev, Mästarbrev och har vunnit flera stipendier. Utnämndes till Best Student Award 2004 och har arbetat i yrket sedan 2002. Hon håller sig uppdaterad och fortbildar sig kontinuerligt.

- Jag tycker om utmaningar, är flexibel, har tålamod och trivs väldigt bra med att skapa kreativt med färg och form. En av fördelarna med yrket tycker jag är att få träffa och lära känna nya människor.

Att göra uppsättningar är en konst och min fantasi har inga gränser. Önskar du få snygga ögonbryn med den senaste skönhetstrenden Threading (en metod att plocka hårstrån med tråd) ,så är du välkommen att boka en tid hos mig.
My har utbildat sig till frisör på Värnhemsskolan i Malmö. Under sin 3-åriga yrkesutbildning har hon varit aktiv på salongen och arbetat hos oss sedan 2019.

- Som frisör vill jag alltid att mina kunder ska känna sig nöjda och glada när de lämnar salongen. Jag känner mig säker och självständig men tar gärna vägledning om det behövs för att uppnå bästa resultat. Min passion för frisöryrket är stort och jag vill fortsätta utvecklas och vidareutbilda mig i mitt arbete.