Lena
My
Elin

Lena som äger salongen innehar Gesällbrev, Mästarbrev och har vunnit flera stipendier. Utnämndes till Best Student Award 2004 och har arbetat i yrket sedan 2002. Hon håller sig uppdaterad och fortbildar sig kontinuerligt.

- Min kreativitet kommer från sinnet och sprudlar ut i fingrarna. Drivkraften sitter i förälskelsen för färg och form som fortsätter stärka mig genom åren. Jag brinner för mitt yrke och min passion är nöjda och glada kunder.
My har utbildat sig till frisör på Värnhemsskolan i Malmö. Under sin 3-åriga yrkesutbildning har hon varit aktiv på salongen och arbetat hos oss sedan 2019.

- Som frisör vill jag alltid att mina kunder ska känna sig nöjda och glada när de lämnar salongen. Jag känner mig säker och självständig men tar gärna vägledning om det behövs för att uppnå bästa resultat. Min passion för frisöryrket är stort och jag vill fortsätta utvecklas och vidareutbilda mig i mitt arbete.Elin har gjort sin frisörutbildning på värnhemsskolan i Malmö. Hon har varit aktiv inom yrket sedan tidig ålder då hon är uppväxt med yrket. Elin är en del av vårt team sedan 2019.

- Jag tycker om utmaningar, är flexibel, har tålamod och trivs väldigt bra med att skapa kreativt med färg och form. En av fördelarna med yrket tycker jag är att få träffa och lära känna nya människor.